Vrolijke roze lente nagels met bloemetjes nailart

Ontdek de mooiste lente/voorjaar nageltrends voor 2024

Nageltrends lente/voorjaar 2024

De dagen worden weer langer, de temperaturen gaan weer omhoog, en dat betekend dat we onze nagels weer klaar gaan maken voor het voorjaar! Maar wat zijn nu de nageltrends voor de lente van 2024? Lees snel verder en ontdek welke gellak kleuren echt onmisbaar zijn in jouw collectie.

Dit voorjaar kun je er echt niet meer omheen: Groene nagels!

Groene gellak met glittersSage groene gellak 

Groen is helemaal hot, en dan vooral de sage tinten groen. Combineer de groene kleuren met elkaar of een andere kleur, je hebt heel veel leuke nailart die je kunt maken met de groene kleuren. Of kies voor een prachtige groene gellak kleur met een glitter.

Nog een kleur die niet mag ontbreken in het voorjaar: Oranje!

Abrikoos kleurige gellakOranje Gellak nagels 

Oranje nagels zijn niet meer alleen voor koningsdag, maar nu heel de lente en de zomer door! Denk vooral aan de abrikoos tinten en de oranje kleur tangerine. Ga jij voor een oranje pastel setje of ga jij voor opvallende oranje nagels, misschien wel gecombineerd met fel roze of paars?

Nailart trend voor de lente: bloemetjes

Lente nagels met bloemetjes nailartRoze Lente nagels met bloemetjes nailart

Wie wordt er nu niet vrolijk van bloemetjes? En ze zijn gemakkelijk te maken op jouw nagels. Ga jij voor heel veel kleine bloemetjes op je nagel of een grote nailart bloem? Mix en match de bloemetjes met leuke voorjaarskleuren of mooie pastel tinten.

Verfrissende nagels: Fruity Nails!

Ga jij voor verfrissende citroenen, overheerlijke watermeloen of zoete kersjes? Het kan allemaal! Ga voor fruity nails deze lente!

Kersen nagels | Cherry nailart

De nailart die altijd kan: FrenchNailart

Gekleurde french nails | Ombre glitter nagels French nailart nagels

French nailart blijft elke keer weer terug komen in de trends. Je kunt er zoveel mee variëren en creëren. Ga jij voor gekleurde french tips, voor french nails met een printje of misschien wel voor french cat eye nails. Mix, macht en creëer, ga voor mooie subtiele of vrolijke opvallende french nagels dit voorjaar.

Let's get Chrome nails!

Chrome nagels / spiegel nagelsGellak chrome nagels / spiegel nagels 

Chrome, chrome, chrome. Er is altijd een haat liefde verhouding met Chrome nagels. Ze zijn altijd fantastisch aan het shinen, maken je outfit helemaal af, en in alle kleuren te vinden. Maar wanneer je je nagels niet goed sealt of de overtollige Chrome niet goed weghaalt voor het aanbrengen van de topcoat, kan deze fantastische look ook voor korte duur zijn. Dus, Chrome is echt een musthave, maar zorg ervoor dat je het ook goed en zorgvuldig aanbrengt, voor langdurig plezier!

Ben jij nu helemaal in de mood om je nagels een vrolijke lente look te geven?

Shop hier je favoriete gellak kleuren

Terug naar blog